Utveksling & Retur

Vi vil at du skal være helt fornøyd med ditt kjøp

Vennligst sjekk det så snart som mulig etter kvittering, og vær så snill å ikke åpne tilbehør før du kontrollerer hovedelementet (e) for størrelse. Hvor strømper er en del av kostyme, antrekk eller dameundertøy, må du ikke åpne strømper før du er sikker på at du har tenkt å beholde varen de er en del av. Hvis du av en eller annen grunn ikke er helt fornøyd med kjøpet, vil vi gjerne bytte ut eller returnere det underlagt denne returpolitikken. Gratis 365-dagers retur. Returner noe av hvilken som helst grunn i opptil et år etter at du kjøpte den. Vi gir deg en erstatning eller en full refusjon.

 er

Returpolicy

Du kan inspisere og prøve varer på en måte som ville være mulig i en butikk. Det er greit å prøve på kostymer, kjoler og ytterklær på størrelse. Undertøy eller badetøy kan bli prøvd på over andre klær.

Hvis du ønsker å returnere en del eller hele bestillingen din for refusjon eller bytte, må du varsle oss innen 14 dager fra dagen etter levering av varen. Du kan varsle oss ved å sende inn en returanmodning i den ferdige bestillingsdelen av kontoen din på denne nettsiden eller via e-post eller telefon.

Kunder kan kanskje ikke motta full refusjon når de har en intim karakter, f.eks. snor og g-strenger eller sokker, for eksempel strømpebukser, strømper og strumpebukser har blitt slitt.

Når strømper er en del av kostyme, antrekk eller dameundertøy, kan kundene ikke få full refusjon dersom kostymen bare returneres delvis. Det samme gjelder for drakter eller dameundertøy der strømpene har blitt slitt.

Elementer av en initial natur, f.eks. Tenger og g-strenger kan ikke returneres når hygienetetningen er brutt. Produktene kan ikke returneres en gang slitt.

Kunder kan ikke få full refusjon hvis gjenstander blir returnert til oss, brukt eller vasket, ikke i den opprinnelige tilstanden med merker intakt, med noen merker eller lukt (for eksempel parfyme eller sigarettrøyk).

Vi ber om at varer returneres sammen med originalemballasje sin emballasje, slik at fremtidige kunder kan motta varen som produsenten har til hensikt.

Vennligst hold bevis på frakt når du sender varene tilbake til oss. Dette er for din egen sikkerhet hvis varer går tapt i transitt.

 

Rett til Avbryt

Du har en lovfestet rett til å kansellere bestillingen din under Forskrift om forbrukerkontrakter (opplysninger, kansellering og tilleggsavgifter) 2013. Vennligst se vår Rett til Avbryt-side for detaljer.

 

Angrerett

For hele bestillingsforsøk eller avbestillinger mottatt innen 14 dager fra dagen etter levering av bestillingen, refunderer vi betalingen din, inkludert pakking og porto kostnader (unntatt tilleggskostnadene som oppstår hvis du velger en annen type levering enn den billigste type standard levering tilbys av oss). Kjøperen er ansvarlig for kostnadene ved å returnere bestillingselementene.

For forespørsler om delvis bestillingsavkastning mottatt innen 14 dager fra dagen etter levering, refunderer vi ordreelementkostnadene. Pakking og fraktkostnader refunderes ikke. Kjøperen er ansvarlig for kostnadene ved å returnere bestillingselementene.

Hele eller delvise bestillingsanmodninger mottatt etter 14 dager fra dagen etter levering kan aksepteres etter eget skjønn, og et kredittnota eller bytte som tilbys. Pakken og fraktkostnadene kan ikke refunderes, og kjøperen er ansvarlig for kostnadene ved retur av ordreelementene.

Standardpakke- og portokostnader for utvekslingsposter vil ikke bli belastet med mindre valutapostene senere blir returnert til oss for refusjon, i så fall vil de bli trukket fra refusjonen. Ekspresspakker og portokostnader for byttevarer må betales på forhånd.

 

Fremgangsmåte

Hvis du ønsker å kansellere en bestilling i henhold til forskrift om forbrukerkontrakter (opplysninger, kansellering og tilleggsavgifter) 2013. Vennligst klikk her for detaljer.

For å sende inn en returanmodning via denne nettsiden, logg inn på kontoen din, gå til 'Avsluttede bestillinger', klikk på 'Returelementer' ved siden av den aktuelle bestillingen, fyll ut skjemaet og klikk på 'Send tilbakebetalingsforespørsel'. Alternativt kan du kontakte oss via telefon eller e-post med bestillingsnummeret ditt, hva du vil returnere og hvorfor du ønsker å returnere det.

Du vil da motta en e-post med din returforespørsels-ID, samt instruksjoner om hvordan du returnerer varene til oss.

Vi vil være enige med deg om å enten refundere, erstatte eller bytte varen underlagt tilgjengelighet.

Vennligst send returmeldingene tilbake til oss uten unødig forsinkelse og i alle fall senest 14 dager fra den dagen du kommuniserer din returforespørsel. Vi anbefaler at du bruker en innspilt eller spor og spor postmetode som gir tilstrekkelig forsikringsdekning for verdien som er lagt ut.

Ved mottak av pakken vil vi avgjøre om varen er akseptabel for retur i henhold til vår policy.

Når vi har mottatt deg returnerte varer, sender vi deg en e-postbekreftelse og refusjonen din blir behandlet innen 7 dager.

Refusjoner vil bli betalt tilbake ved hjelp av samme betalingsmiddel som du brukte for den første transaksjonen. Det kan ta noen ekstra virkedager for bank- og kredittkortsystemet å kreditere midlene tilbake på kredittkortet eller bankkontoen din når vi har behandlet deg refusjon.

Hvis varen ikke er akseptabel, returnerer vi den til deg med en forklaring på årsakene til retur.